sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Cafeaua Organo     Produsele Organo     Afacerea Organo     Cumparare/Inregistrare     Contact


Produsele Organo








Cafea NeagrăDescoperiți aroma cafelei proaspete într-o clipă cu Cafeaua Neagră Gourmet de la ORGANO. Cunoscătorii vor aprecia aroma fină și robustă potențată de Ganoderma lucidum. Treziți-vă simțurile și îmbogățiți-vă ziua cu o ceașcă de cafea clasică la fel de aromată pe cât este de revigorantă.





Café LatteO cafea latte delicioasă preparată într-o clipă cu Café Latte Gourmet de la ORGANO. Boabele de cafea Arabica de cea mai bună calitate și Ganoderma sunt combinate cu lapte și zahăr pentru un latte ușor și cremos, minus timpul petrecut la coadă! Aromată, rapidă și înălțătoare — Café Latte Gourmet este modul în care veți dori să vă începeți toate zilele.








Cafe MochaDecadența și savoarea merg mână în mână cu această băutură somptuoasă. Îmbinând cafeaua noastră de calitate cu cea mai bună cacao și cu renumita noastră Ganoderma, Café Mocha Gourmet de la ORGANO™ oferă exact aroma bogată a cafelei cu accente de cacao pe care v-ați aștepta să o găsiți la o mocha. Perfectă după cină sau pentru revigorarea de după-amiază.







Ciocolată CaldăDescoperiți răsfățul laptelui nostru cu cacao incredibil de popular – aroma sa bogată este infuzată și inegalabila noastră Ganoderma lucidum. Confort, căldură și o textură fină și mătăsoasă, toate într-o cană plină de fericire pentru întreaga familie.





Ceai VerdeAdăugați un element Zen zilei dumneavoastră cu o ceașcă reconfortantă de ceai verde organic. Acest ceai aromat combină cele mai bune frunze de ceai verde organic bogat în flavonoide și renumita ciupercă Ganoderma lucidum organică, pentru o ceașcă de ceai cu adevărat revigorantă.
*Certificare organică NOP de către ECOCERT, S.A.




King Of CoffeeEnjoy the luxury of a premium organic coffee with the added bonus of pure organic Ganoderma lucidum spores. Only the finest organic beans are selected for this bold, flavorful coffee that is the perfect way to enhance your day. Think of it as a necessary luxury, and a joy to drink any time.
*NL-BIO-01





Ceai RoșuAcest ceai revitalizant îmbină cele mai bune frunze de ceai roșu cu două ingrediente îndelung venerate în China – Cordyceps militaris și inegalabila noastră Ganoderma lucidum. Răcoritor, înălțător și echilibrant.





Ceai NegruOur Traditional Black Tea offers a fresh twist on a classic taste. A perfect blend of premium tea leaves with organic Ganoderma lucidum, this is a beverage that even the most sophisticated tea connoisseur can appreciate.







Ceai Negru ReceRăcoriți-vă cu suflul rece al acestui ceai negru rece natural revigorant. Preparat cu miere naturală pură și îmbunătățit cu Ganoderma și Guarana amazoniană, este băutura ideală pentru revigorarea corpului și minții într-o zi fierbinte de vară.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu